De lekkerste vega snacks

De lekkerste vega snacks feature image 01

Samenvatting Artikel

Op zoek naar heerlijke vegetarische snacks? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel delen wij onze favoriete vega snacks waar iedereen van zal smullen. Of je nu vegetariër bent of niet, in deze lijst vindt je zeker iets om van te genieten!

Vegetarische snacks

Vegetarische snacks zijn een geweldige manier om te genieten van de smaak van snacks, zonder dat je er schuldig over hoeft te voelen. Er zijn tal van vegetarische snacks beschikbaar die gemaakt zijn met hoogwaardige ingrediënten en rekening houden met alle dieetbehoeften. Het variërende aanbod snacks is zo uitgebreid dat elke smaak geserveerd kan worden. Kortom, vegetarische snacks bieden alle kwaliteit en smaaksensatie!

Vega bitterballen

Bitterballen zijn één van de populairste snacks en zijn onmisbaar op een feestje of andere gelegenheid. Zodat iedereen ervan kan genieten zijn deze smaakvolle bitterballen er natuurlijk ook zonder vlees. Deze vega bitterballen zijn net zo krokant, rond en goudkleurig als alle andere bitterballen. Hierdoor zijn ze niet van echt te onderscheiden! 

Nacho cheese flavour bloemkool nuggets

Deze Nacho Cheese Flavour Bloemkool Nuggets zijn een heerlijke snack en honderd procent plantaardig, zelfs de cheddar. De nuggets hebben een knapperige korst van nacho’s en zijn gevuld met zachte bloemkool, romige cheddar, frisse paprika en een kleine puntje chilipeper. Al om al de ideale snack als je vegetarisch of vegan bent. Zo kan elke snack liefhebber ervan genieten. 

Vegan kipnuggets

Deze vegan kipnuggets, ook wel Net-Als-Kipnuggets genoemd, zijn volledig plantaardig en komt geen kip aan te pas. Ze zijn krokant, mals en hebben een kipsmaak waardoor ze niet van echt zijn te onderscheiden. Zo zijn ze bereid uit niets meer dan tarwe, plantaardige eiwitten en zwarte peper. Als je geen vlees eet zijn deze Net-Als-Kipnuggets een perfecte snack voor jou! 

Vegetarische mini frikandel

De vegetarische mini frikandel, een heerlijk tussendoortje dat elke trek kan stillen. Met de knapperige buitenkant, gevuld met smaakvolle groenten en kruiden, bieden ze een onverwacht heerlijke combinatie. Perfect voor iedereen die zijn snack variatie wil veranderen. Vegetarische mini frikandel kan eenvoudig in de oven worden bereid of worden gefrituurd, waardoor alle soorten eters kunnen genieten van deze snack. Vegetarische mini frikandellen bieden dus een gezonde draai aan gewone frikandellen. Geniet van Vegetarische mini frikandellen als onderdeel van een maaltijd, een voorgerecht of gewoon als een simpele lekkere snack. Er is geen verkeerde manier om ze te eten!

Vegetarische snacks zijn dus heerlijk als onderdeel van een bittergarnituur. Wil je nog wat toevoegen dan kan dat met de juiste sauzen. Er is een breed scala aan sauzen waaruit je kunt kiezen om te dippen, kies je favoriet en geniet van elke hap. Eet smakelijk!

Andere blogartikelen voor vegetariërs